fbpx

Tretmani Protiv Opadanja Kose

Multifaktorijalna priroda ćelavosti čini problem sve kompleksnijim, ali i nauka uspeva da uhvati korak sa izazovima koje ima pred sobom. Saglasno savremenim dostignućima u nauci, menjaju se i tehnologija i trendovi prema uspešnim i sveobuhvatnim tretmanima za rast kose. Isto tako, danas efikasnost određenog tretmana, radi zaštite klijenata, procenjuje se prema strogim kriterijumima u specijalizovanim ustanovama. U 101 Hair, svaki tretman koji se primenjuje u tretiranju gubitka kose jr klinički dokazan u svojoj efikasnosti. Sigurno niste prvi koji imaju poteškoća da naprave pravi izbor i da donesu odluku koji tretman je najbolji za Vas. Zato, 101 Hair Clinic je učinio pokušaj da Vam stavi na raspolaganju tretmane koji su pre svega odobreni od strane najrespektovanijih i najprestižnijih regulatornih institucija, tretmani koji su naučno i klinički potvrđeni i efikasni, ali su i u saglasnosti sa svetskim trendovima tretiranja kose.

U zavisnosti od više faktora, najviše od stepena proređenja, tipa alopecije, stanja kapilicijuma, opšteg zdravstvenog stanja, ali svakako i od Vašeg životnog stila i navika, postoje mnoge metode i opcije koje mogu biti adekvatne za Vas.

Tretmani za Negu Kose

Tretmani za negu kose zasnovani su na primeni Leonor Greyl koncentrovanih organskih proizvoda i organskih ekstrakata, zajedno sa visokotehnološkom aparaturom ,poput ultrasoničnog stima (nano molekuli vode koji otvaraju pore kapilicijuma, čiste nataložene masti, hemikalije i nataložene toksine u kapilicijumu i kutikulama vlakna), infuzije kiseonikom (98% čist kiseonik koji se ubrizgava direktno u najdubljim slojevima epidermisa radi oksigenacije i revitalizacije oštećene kose i korena vlakna od različitih spoljašnjiih hemiskih tretiranja i unutrašnjih faktora), kao i aparata za poboljšanje cirkulacije krvi kapilicijuma radi bolje apsorpcije proizvoda koji se nanose na kapilicijum. Svaki tretman je individualizovan i zavisi od tipa kapilicijuma, stanja na kapilicijumu (masan, suv kapilicijum, perut, psorijaza itd.), kao i od strukture vlakna i stanja kose (suva, masna, hemijski tretirana i oštećena, naelektrisana, slaba kosa itd). Rezultati ovih tretmana su vidljivi odmah nakon završetka tretmana. Kosa posle tretmana je sjajna, meka, puna volumena i života.