fbpx
TRETMAN PROTIV STARENJA KAPILICIJUMA I KOSE - 101 Hair Clinic - Anti Age Tretman

Pregled Tretmana

Profesionalni tretman protiv starenja kapilicijuma i kose je jedini način za revitalizaciju dlake i kože glave. Efekti su dugoročni, posebno uz korišćenje profesionalnih šampona, losiona i regeneratora iz naše ponude.

U našoj klinici tretman za suvu kosu sastoji se iz tri koraka:

1. Konsultacije sa trihologom

Za efikasnost tretmana, potrebno je pre svega utvrditi stanje vaše kose i kože glave. U našoj klinici na raspolaganju su vam vrhunski, svetski priznati triholozi, dermatolozi i stručnjaci koji će vam posvetiti punu pažnju. Razlozi za pojave probleme kose i kože glave mogu biti različiti kao što su starost kose, hormonske promene, seboroični dermatitis, psorijaza, akne, genetski faktor, određena medicinska stanja, upotreba neadekvatnih šampona i regeneratora, nepravilna ishrana i drugo.

Nakon što triholog pregleda vašu kosu i kožu glave, obavi detaljnu anamnezu i utvrdi uzroke, preporučiće vam odgovarajući tretman, kao i preparate za održavanje postignutih rezultata. Pregled se vrši pomoću najsavremenijeg trihološkog softvera koji omogućava postavljanje precizne dijagnoze.

2. Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Tretman za revitalizaciju i protiv starenja kapilicijuma i kose je neophodan tretman ako se uzme u obzir da u procesu starenja nije pošteđen nijedan organ našeg tela. Osim toga, starenje kože glave i folikula dlake je najitenzivnije i najbrže, čak do 6 puta brže od kože lica.

Savremena aparatura omogućava stimulaciju cirkulacije,u cilju boljeg snabdevanja kože glave kiseonikom i nutrijentima. Najbitnije je to da savremene terapijske metode i postupci osiguravaju bolju sintezu kolagena,koji se ubrzano gubi u procesu starenja. Koža glave je oksigenisana, hidrirana, bogata kolagenom,samim tim elastična i revitalizovana. Folikul dlake je isto tako stimulisan i aktivniji, pa ima poboljšanu funkciju ,produkujući zdravu i čvrstu dlaku.

3. Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi za kosu u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam kosa predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod