fbpx
DETOKS TRETMAN

Pregled Tretmana

Terapija sa nanoparom (Detoks Tretman) je dubinski hidrirajući tretman koji odmah poboljšava stanje kapilicijuma i kose. Ujedno nanočestice veličine od samo 0.26 nm penetriraju u folikulu vlakna i u samom stablu vlakna. Ultrazvučne vibracije optimizuju penetraciju. Vodene nanočestice prodiru kroz kutikulu vlakna odstranjujući deponovani silikon i hemikalije sa kose ,sa jedne strane i hidriraju i pothranjuju vlakno sa druge strane. I različite aktivne supstance za tretman mogu da se transformišu u nanočestice i da dopune i poboljšaju efekat vodenih čestica, čime se bolje repariše oštećena kosa. Poboljšava se elastičnost kose, što je bitna osobina zdrave kose.

Ako vlakno nema elastičnost, lako se kida i brzo se oštećuje. Poboljšava se izgled kutikule vlakna,usled vraćanja njene vlažnosti. Hidrirana kutikula daje kosi sjaj,glatkoću i volumen. Organske hidrirajuće supstance koje se na ovaj način aplikuju, dubinski vraćaju kompletnu lepotu i zdravlje kosi.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS