fbpx
Psorijaza 101 Hair Clinic - Problemi s Kožom Glave

Pregled Problema

Šta je psorijaza glave?

Psorijaza je relativno često stanje kože i obično se javlja kod 2% populacije. Najčešće se javlja kod muškaraca i žena iznad 35-te godine života. Manifestuje se pojavom crvenih krugova na koži prekrivenih srebrnakasto-belim ljuspicama mrtve kože.

Iako psorijaza nije zarazna bolest, može se pojaviti neočekivano i uticati na samopouzdanje osobe koja je ima. Psorijaza je autoimuni poremećaj, što drugim rečima znači da imuni sistem napada zdrave ćelije vlastitog organizma. Ćelije kože brže sazrevaju i umiru od zdravih ćelija (potrebno im je oko nedelju dana da izumru, dok to vreme normalno iznosi oko mesec dana).

Tretiranje psorijaze na koži glave

Psorijaza je hronično stanje koje dugo traje, ali tretman koji Vam preporuče stručnjaci za kosu može ublažiti simptome. Tretman se bira u zavisnosti od ozbiljnosti stanja. Isti svakako uključuje promenu načina ishrane i načina života uz uzimanje odgovarajućih preparata. Psorijaza se može ponovo vratiti i nijedan tretman nije trajno rešenje.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic