fbpx
Psorijaza 101 Hair Clinic - Problemi s Kožom Glave

Pregled Problema

Šta je psorijaza glave?

Psorijaza je relativno često stanje kože i obično se javlja kod 2% populacije. Najčešće se javlja kod muškaraca i žena iznad 35-te godine života. Manifestuje se pojavom crvenih krugova na koži prekrivenih srebrnakasto-belim ljuspicama mrtve kože.

Iako psorijaza nije zarazna bolest, može se pojaviti neočekivano i uticati na samopouzdanje osobe koja je ima. Psorijaza je autoimuni poremećaj, što drugim rečima znači da imuni sistem napada zdrave ćelije vlastitog organizma. Ćelije kože brže sazrevaju i umiru od zdravih ćelija (potrebno im je oko nedelju dana da izumru, dok to vreme normalno iznosi oko mesec dana).

Lečenje psorijaze na koži glave

Psorijaza je hronično stanje koje dugo traje, ali tretman koji Vam preporuče stručnjaci za kosu može ublažiti simptome. Tretman se bira u zavisnosti od ozbiljnosti stanja. Isti svakako uključuje promenu načina ishrane i načina života uz uzimanje odgovarajućih lekova. Psorijaza se može ponovo vratiti i nijedan tretman nije trajno rešenje.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS