fbpx
DETOKS TRETMAN

Pregled Tretmana

Profesionalni detoks tretman za kosu je jedini način za revitalizaciju dlake i kože glave. Efekti su dugoročni, posebno uz korišćenje profesionalnih šampona, losiona i regeneratora iz naše ponude.

U našoj klinici tretman za suvu kosu sastoji se iz tri koraka:

1. Konsultacije sa trihologom

Za efikasnost tretmana, potrebno je pre svega utvrditi stanje vaše kose i kože glave. U našoj klinici na raspolaganju su vam vrhunski, svetski priznati triholozi, dermatolozi i stručnjaci koji će vam posvetiti punu pažnju. Razlozi za pojave probleme kose i kože glave mogu biti različiti kao što su seboroični dermatitis, psorijaza, akne, genetski faktor, određena medicinska stanja, upotreba neadekvatnih šampona i regeneratora, nepravilna ishrana i drugo.

Nakon što triholog pregleda vašu kosu i kožu glave, obavi detaljnu anamnezu i utvrdi uzroke, preporučiće vam odgovarajući tretman, kao i preparate za održavanje postignutih rezultata. Pregled se vrši pomoću najsavremenijeg trihološkog softvera koji omogućava postavljanje precizne dijagnoze.

2. Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Terapija sa nanoparom (Detoks Tretman za kosu) je dubinski hidrirajući tretman koji odmah poboljšava stanje kapilicijuma i kose. Ujedno nanočestice veličine od samo 0.26 nm penetriraju u folikulu vlakna i u samom stablu vlakna. Ultrazvučne vibracije optimizuju penetraciju. Vodene nanočestice prodiru kroz kutikulu vlakna odstranjujući deponovani silikon i hemikalije sa kose ,sa jedne strane i hidriraju i pothranjuju vlakno sa druge strane. I različite aktivne supstance za tretman mogu da se transformišu u nanočestice i da dopune i poboljšaju efekat vodenih čestica, čime se bolje repariše oštećena kosa. Poboljšava se elastičnost kose, što je bitna osobina zdrave kose.

Ako vlakno nema elastičnost, lako se kida i brzo se oštećuje. Poboljšava se izgled kutikule vlakna,usled vraćanja njene vlažnosti. Hidrirana kutikula daje kosi sjaj,glatkoću i volumen. Organske hidrirajuće supstance koje se na ovaj način aplikuju, dubinski vraćaju kompletnu lepotu i zdravlje kosi.

3. Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi za kosu u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam kosa predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod