fbpx
Tretman protiv peruti

Pregled Tretmana

Profesionalni tretman protiv peruti je jedini način za revitalizaciju dlake i kože glave. Efekti su dugoročni, posebno uz korišćenje profesionalnih šampona i losiona iz naše ponude. Ovim tretmanom reguliše se rad lojnih žlezda do optimalnog nivoa, lučenje sebuma se smanjuje a koža glave postaje čista i zdrava.

U našoj klinici tretman protiv peruti sastoji se iz tri koraka:

1. Konsultacije sa trihologom

Za efikasnost tretmana, potrebno je pre svega utvrditi uzroke zbog kojih se kosa preterano peruta. U našoj klinici na raspolaganju su vam vrhunski, svetski priznati triholozi, dermatolozi i stručnjaci koji će vam posvetiti punu pažnju. Razlozi za pojave peruti mogu biti različiti kao što su seboroični dermatitis, psorijaza, akne, genetski faktor, određena medicinska stanja, upotreba neadekvatnih šampona i regeneratora, nepravilna ishrana i drugo.

Nakon što triholog pregleda vašu kosu i kožu glave, obavi detaljnu anamnezu i utvrdi uzroke perutanja, preporučiće vam odgovarajući tretman, kao i preparate za održavanje postignutih rezultata. Pregled se vrši pomoću najsavremenijeg trihološkog softvera koji omogućava postavljanje precizne dijagnoze.

2. Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Tretman protiv peruti kombinuje više metoda i proizvoda sa ciljem da reguliše hiperkeratinizaciju na površinskom sloju epidermisa.

Prirodni organski proizvodi omogućavaju nežan piling kapilicijuma odstranjujući ljuspe peruti, ali istovremeno noseći minerale i vitamine i alfa hidroksi kiseline za balans kapilicijuma. Na taj način čisti perut bez izazivanja iritacije i disbalansa kapilicijuma. Određene organske komponente deluju emolientno pomažući u održavanju zdravog hidrolipidnog sloja na kapilicijumu sa normalnim pH.

Moderne terapijske metode pak hidriraju epidermis kome zbog nedostatka krvnih kapilara uvek nedostaju nutritijenti i voda i na taj način održavaju i zadržavaju vlažnost kapilicijuma. Tako vraćaju i obezbeđuju vodenu komponentu hidrolipidnog sloja epidermisa. Regulišu funkciju lojnih žlezda obezbeđujući stabilizovanje sekrecije masnih materija. Masne materije u normalnim količinama uključuju se u sastav hidrolipidnog sloja, koji postaje otporan na spoljna nepovoljna delovanja. Perutanje iščezava i zamenjuje se normalnim ciklusom deskvamacije.

Kapilicijum je čist, bez skvama peruti, bez svraba, kosa je čista, zdrava i bez belih ljuspi.

3. Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi protiv peruti u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam perut predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS