fbpx
Tretman protiv peruti

Pregled Tretmana

Tretman protiv peruti kombinuje više metoda i proizvoda sa ciljem da reguliše hiperkeratinizaciju na površinskom sloju epidermisa. Dokazano je da agresivni šamponi i medikamenti, čak i šamponi protiv peruti mogu dopunski da potenciraju perut umesto da je odstrane.

Prirodni organski proizvodi omogućavaju nežan piling kapilicijuma odstranjujući ljuspe peruti, ali istovremeno noseći minerale i vitamine i alfa hidroksi kiseline za balans kapilicijuma. Na taj način čisti perut bez izazivanja iritacije i disbalansa kapilicijuma. Određene organske komponente deluju emolientno pomažući u održavanju zdravog hidrolipidnog sloja na kapilicijumu sa normalnim pH.

Moderne terapijske metode pak hidriraju epidermis kome zbog nedostatka krvnih kapilara uvek nedostaju nutritijenti i voda i na taj način održavaju i zadržavaju vlažnost kapilicijuma. Tako vraćaju i obezbeđuju vodenu komponentu hidrolipidnog sloja epidermisa. Regulišu funkciju lojnih žlezda obezbeđujući stabilizovanje sekrecije masnih materija. Masne materije u normalnim količinama uključuju se u sastav hidrolipidnog sloja, koji postaje otporan na spoljna nepovoljna delovanja. Perutanje iščezava i zamenjuje se normalnim ciklusom deskvamacije.

Kapilicijum je čist, bez skvama peruti, bez svraba, kosa je čista, zdrava i bez belih ljuspi.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS