fbpx
TRETMAN ZA SUVU, OŠTEĆENU I BEŽIVOTNU KOSU

Pregled Tretmana

Tretman za poboljšanje kvaliteta i strukture suve, oštećene i beživotne kose je unikatna kombinacija visokokvalitetnih organskih proizvoda za suvu kosu i visokotehnološke savremene aparature za hidrataciju vlakna.

Specijalno odabrani herbalni proizvodi sa bogatim sastavom sinergički deluju na vraćanje vitalnosti i lepote kose. Blagi šamponi sa biljnim ekstraktima ne skidaju zaštitni hidrolipidni sloj vlakna, kao što se to dešava sa normalnim šamponima, već ga neguju i zadržavaju. Kompaktni hidrolipidni sloj je preduslov za zdravu dlaku, zato što predstavlja barijeru koja ga štiti od gubitka vlažnosti. Za razliku od sintetičkih, silikonskih preparata koji se akumuliraju na dlaci i čine je beživotnom, organski sastojci se integrišu u kutikuli dlake na prirodan način vraćajući hidratantnu i lipidnu komponentu dlake. Kosa dobija elastičnost, čvrstinu i sjaj. Samo prirodni proizvodi su idealni za zdravu kosu!

Savremena aparatura pomaže u boljoj penetraciji proizvoda ne samo na dlaci već i na kapilicijumu. Dubinsko pothranjivanje i poboljšanje cirkulacije na kapilicijumu je neophodno za trajno zdravu i kvalitetnu kosu. Nutritijenti i kiseonik se dopremaju do folikula dlake I tako obezbeđuju njegovu optimalnu funkciju i produkciju kvalitetne dlake.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS