TRETMAN ZA SUVU, OŠTEĆENU I BEŽIVOTNU KOSU

13-Dry-Hair-Treatments-From-Your-Kitchen

Tretman za poboljšanje kvaliteta i strukture suve, oštećene i beživotne kose je unikatna kombinacija visokokvalitetnih organskih proizvoda za suvu kosu i visokotehnološke savremene aparature za hidrataciju vlakna.

Specijalno odabrani herbalni proizvodi sa bogatim sastavom sinergički deluju na vraćanje vitalnosti i lepote kose. Blagi šamponi sa biljnim ekstraktima ne skidaju zaštitni hidrolipidni sloj vlakna, kao što se to dešava sa normalnim šamponima, već ga neguju i zadržavaju. Kompaktni hidrolipidni sloj je preduslov za zdravu dlaku, zato što predstavlja barijeru koja ga štiti od gubitka vlažnosti. Za razliku od sintetičkih, silikonskih preparata koji se akumuliraju na dlaci i čine je beživotnom, organski sastojci se integrišu u kutikuli dlake na prirodan način vraćajući hidratantnu i lipidnu komponentu dlake. Kosa dobija elastičnost, čvrstinu i sjaj. Samo prirodni proizvodi su idealni za zdravu kosu!

Savremena aparatura pomaže u boljoj penetraciji proizvoda ne samo na dlaci već i na kapilicijumu. Dubinsko pothranjivanje i poboljšanje cirkulacije na kapilicijumu je neophodno za trajno zdravu i kvalitetnu kosu. Nutritijenti i kiseonik se dopremaju do folikula dlake I tako obezbeđuju njegovu optimalnu funkciju i produkciju kvalitetne dlake.