fbpx
TRETMAN ZA SUVU, OŠTEĆENU I BEŽIVOTNU KOSU

Pregled Tretmana

Profesionalni tretman za suvu kosu je jedini način za revitalizaciju dlake i kože glave. Efekti su dugoročni, posebno uz korišćenje profesionalnih šampona, losiona i regeneratora iz naše ponude.

U našoj klinici tretman za suvu kosu sastoji se iz tri koraka:

1. Konsultacije sa trihologom

Za efikasnost tretmana, potrebno je pre svega utvrditi uzroke za suvu kosu. U našoj klinici na raspolaganju su vam vrhunski, svetski priznati triholozi, dermatolozi i stručnjaci koji će vam posvetiti punu pažnju. Razlozi za pojave suve kose mogu biti različiti kao što su seboroični dermatitis, psorijaza, akne, genetski faktor, određena medicinska stanja, upotreba neadekvatnih šampona i regeneratora, nepravilna ishrana i drugo.

Nakon što triholog pregleda vašu kosu i kožu glave, obavi detaljnu anamnezu i utvrdi uzroke, preporučiće vam odgovarajući tretman, kao i preparate za održavanje postignutih rezultata. Pregled se vrši pomoću najsavremenijeg trihološkog softvera koji omogućava postavljanje precizne dijagnoze.

2. Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Tretman za poboljšanje kvaliteta i strukture suve, oštećene i beživotne kose je unikatna kombinacija visokokvalitetnih organskih proizvoda za suvu kosu i visokotehnološke savremene aparature za hidrataciju vlakna.

Specijalno odabrani herbalni proizvodi sa bogatim sastavom sinergički deluju na vraćanje vitalnosti i lepote kose. Blagi šamponi sa biljnim ekstraktima ne skidaju zaštitni hidrolipidni sloj vlakna, kao što se to dešava sa normalnim šamponima, već ga neguju i zadržavaju. Kompaktni hidrolipidni sloj je preduslov za zdravu dlaku, zato što predstavlja barijeru koja ga štiti od gubitka vlažnosti. Za razliku od sintetičkih, silikonskih preparata koji se akumuliraju na dlaci i čine je beživotnom, organski sastojci se integrišu u kutikuli dlake na prirodan način vraćajući hidratantnu i lipidnu komponentu dlake. Kosa dobija elastičnost, čvrstinu i sjaj. Samo prirodni proizvodi su idealni za zdravu kosu!

Savremena aparatura pomaže u boljoj penetraciji proizvoda ne samo na dlaci već i na kapilicijumu. Dubinsko pothranjivanje i poboljšanje cirkulacije na kapilicijumu je neophodno za trajno zdravu i kvalitetnu kosu. Nutritijenti i kiseonik se dopremaju do folikula dlake I tako obezbeđuju njegovu optimalnu funkciju i produkciju kvalitetne dlake.

3. Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi za suvu kosu u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam suva kosa predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod