fbpx
Tretman za Masnu Kosu

Pregled Tretmana

Profesionalni tretman za masnu kosu je jedini način za revitalizaciju dlake i kože glave koja se preterano masti. Efekti su dugoročni, posebno uz korišćenje profesionalnih šampona, losiona i regeneratora iz naše ponude. Ovim tretmanom reguliše se rad lojnih žlezda do optimalnog nivoa, lučenje sebuma se smanjuje a koža glave postaje čista i zdrava.

U našoj klinici tretman za masnu kosu sastoji se iz tri koraka:

1. Konsultacije sa trihologom

Za efikasnost tretmana, potrebno je pre svega utvrditi uzroke zbog kojih se kosa preterano masti. U našoj klinici na raspolaganju su vam vrhunski, svetski priznati triholozi, dermatolozi i stručnjaci koji će vam posvetiti punu pažnju. Razlozi za pojave masne kose mogu biti različiti kao što su seboroični dermatitis, psorijaza, akne, genetski faktor, određena medicinska stanja, upotreba neadekvatnih šampona i regeneratora, nepravilna ishrana i drugo.

Nakon što triholog pregleda vašu kosu i kožu glave, obavi detaljnu anamnezu i utvrdi uzroke mašćenja, preporučiće vam odgovarajući tretman, kao i preparate za održavanje postignutih rezultata. Pregled se vrši pomoću najsavremenijeg trihološkog softvera koji omogućava postavljanje precizne dijagnoze.

2. Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Tretman za masnu kosu obezbeđuje dubinsko čišćenje kože glave i folikula dale. Pore se otvaraju a nakupljeni sebum, toksini i druga nečistoća dubinski odstranjuju. Ovakav postupak omogućava normalizaciju rada lojnih žlezda. Obezbeđuje se zdrava cirkulacija na kapilacijumu, limfna drenaža se podstiče a neugodan miris razgrađenog sebuma eliminiše u potpunosti.

Nakon dubinskog čišćenja, koža glave se tretira svim potrebnim vitaminima, mineralima i nutrijentima koji obezbeđuju zdravu kosu i kožu glave. Takođe, folikul dlake se obogaćuje kiseonikom radi stvaranja kvalitetne dlake koja daje elastičnu i sjajnu kosu koja brže raste.

3. Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi za masnu kosu u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam masna kosa predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana.

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod