TRETMAN ZA REGULACIJU MASNOĆE

                  فوائد_زيت_الجوجوبا_للشعر

Tretman za regulaciju seboreje reguliše funkciju lojnih žlezda, smanjuje stvaranje sebuma i održava kožu glave čistom i zdravom. Zdrava koža je idealna sredina za normalan razvoj dlaka.

Savremenim metodama i aparaturom moguće je dubinsko čišćenje kože glave i pora folikula dlake. Osigurava se otvaranje pora, odstranjivanje nakupljenog sebuma i nečistoća i oslobađanje toksina. Postupno se normalizuje funkcija lojnih žlezda. Prirodni proizvodi svojim biljnim ekstraktima doprinose čistoći kože na prirodan i neagresivan način, radi dobivanja dugoročnih rezultata. Organski proizvodi pomažu u stvaranju zdravog hidrolipidnog sloja koji će štititi i održavati zdrav epidermis.

Stimuliše se cirkulacija kože glave, podstiče se limfna drenaža, čime se i na nivou dermisa detoksikuje i čisti koža glave. Nestaje neugodan miris sebuma koji se razgrađuje.

Osim toga, donose se i potrebni nutritijenti i kiseonik do folikula dlake koji potisnut sakupljenim sebumom ima oslabljenu funkciju. Folikul normalizuje svoju aktivnost i počinje da stvara kvalitetnu dlaku. Dlaka se odmah revitalizuje i vraća svoju čvrstinu.Koža postaje čista i zdrava, a kosa elastična i sjajna.