TRETMAN PROTIV SEDE KOSE

                gray-hair-no-more

Sa progresivnim tretmanom protiv sede kose i za repigmentaciju kose, postepeno i diskretno možete da vratite pigmentaciju kosi, od bele do sive ,preko svetlo smeđe do tamno smeđe boje. Pigment dlake, melanin, postepeno se gubi kao rezultat smanjene produkcije melanocita, ćelije bulbusa dlake.

Kao što sa gubitkom pigmenta, kosa postaje bela, tako ovaj tretman postupno vraća pigment dlaci. Prirodna formula ,Strategy 4 steps gel,bez hemikalija, aktivatora ,kancerogenih supstanci i agresinovg dejstva na dlaci,vrača željeni pigment.Pri svakoj aplikaciji, gel se apsorbuje i akumulira u dlaci, obnjavljajući pigment na sasvim prirodan i diskretan način.

Sa samo jednim tretmanom kosa dobija svetlo smeđu boju, a sa 4-5 tretmana tamno smeđu boju. Broj tretmana, a time i jačina pigmenata, može se kontrolisati u zavisnosti od želje klijenta. Savremena tehnologija omogućava dublju apsorciju gela i njegovu fiksaciju u samom stablu dlake, čime rezultati postaju optimalniji i brži. Kod upornih belih dlaka u slepoočnom predelu, primjenjuje se poseban tretman,kojim se postiže i njihova repigmentacija.

Kosa vraća izgubljenu boju,kvalitet i sjaj.