fbpx

Dobro Došli u 101 Hair Clinic

Od 1974-te godine, 101 Hair Clinic je vodeći centar za probleme opadanja i negu kose na Balkanu.

  • Sa četiri moderna evropska centra smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose.
  • Međunarodno edukovani tim stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vašeg problema.
  • Jedan od preko 2.000 servisnih centara u više od 60 zemalja u svetu.
  • Tretmani koje koristimo u svojim centrima odobreni su kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani protiv opadanja kose.
  • Svi proizvodi koje Vam naš stručni tim preporučuje u tretmanu su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
  • Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih klijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti našeg tima i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u tretiranju opadanja kose.

Vodeći Međunarodni Centar

Šta je to što nas čini vodećim međunarodnim centrom u tretiranju opadanja i negu kose?

101 Hair Clinic –  trihološki centar za probleme kose i negu kose svojim klijentima nudi dokazane proizvode i odobrene tretmane. To znači da naši klijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našem centru. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naš stručni tim preporučio, zavisi od stanje Vaše kose i kože glave.

Za svakog našeg klijenta izrađuje se individualni plan tretmana, da bi se garantovali maskimalni efekti u rastu kose. Pored lokalne herbalne preparate, koje koristite kod kuće, naš tim Vam može preporučiti i adekvatni profesionalni tretman, koji se izvodi u našem centru u cilju postizanja optimalnih rezultata.

101 Foot Clinic

101 Foot Clinic je jedan od vodećih centara za tretman i negu noktiju i stopala

101 Body Clinic

101 Body Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.