fbpx

Dobro Došli u 101 Hair Clinic

Od 1974-te godine, 101 Hair Clinic je vodeći centar u ovoj oblasti na Balkanu.

  • Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose.
  • Međunarodno edukovani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih hirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vašeg problema.
  • Digitalna dermatoskopija sa savremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i tačne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema sa opadanjem kose.
  • Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani protiv opadanja kose.
  • Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapij su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
  • Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u lečenju opadanja kose.

Vodeća Međunarodna Кlinika

Šta je to što nas čini vodećom međunarodnom klinikom u lečenju opadanja kose?

101 Hair Clinic su jedine klinike za lečenje opadanja kose, koje svojim pacijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši pacijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili, zavisi od dijagnoze koju će ustanoviti naši doktori specijalisti, po izvršenoj triholoskoj analizi Vaše kose i kože glave.

Za svakog našeg pacijenta izrađuje se individualni plan terapije, da bi se garantovali maskimalni efekti u rastu kose. Pored lokalne terapije, koju koristite kod kuće, naši doktori Vam mogu preporučiti i adekvatni klinički tretman, koji se izvodi u našoj klinici u cilju postizanja optimalnih rezultata.

101 Foot Clinic

101 Foot Clinic je jedan od vodećih centara za lečenje oboljenja noktiju i stopala

101 Body Clinic

101 Body Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.