fbpx

Dobro Došli u 101 Hair Clinic

Od 1974-te godine, 101 Hair Clinic je vodeći centar u ovoj oblasti na Balkanu.

  • Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose.
  • Međunarodno edukovani tim trihologa, dermatologa, plastičnih hirurga i terapeuta stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vašeg problema.
  • Digitalna dermatoskopija sa savremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i tačne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema sa opadanjem kose.
  • Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani protiv opadanja kose.
  • Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapij su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.
  • Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih klijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u lečenju opadanja kose.

Vodeća Međunarodna Кlinika

Šta je to što nas čini vodećom međunarodnom klinikom u lečenju opadanja kose?

101 Hair Clinic –  trihološki centar za probleme kose i negu kose svojim klijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši klijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili, zavisi od dijagnoze koju će ustanoviti naši doktori, po izvršenoj triholoskoj analizi Vaše kose i kože glave.

Za svakog našeg klijenta izrađuje se individualni plan terapije, da bi se garantovali maskimalni efekti u rastu kose. Pored lokalne terapije, koju koristite kod kuće, naši doktori Vam mogu preporučiti i adekvatni klinički tretman, koji se izvodi u našoj klinici u cilju postizanja optimalnih rezultata.

101 Foot Clinic

101 Foot Clinic je jedan od vodećih centara za lečenje oboljenja noktiju i stopala

101 Body Clinic

101 Body Clinic je jedan od vodećih centara za tretiranje estetskih problema na licu i telu.