fbpx
TRETMAN PROTIV SEDE KOSE

Pregled Tretmana

Profesionalni tretman protiv sede kose je jedini način za revitalizaciju pigment dlake.

Sprovođenje odgovarajućeg tretmana

Sa progresivnim tretmanom protiv sede kose i za repigmentaciju kose, postepeno i diskretno možete da vratite pigmentaciju kosi, od bele do sive ,preko svetlo smeđe do tamno smeđe boje. Pigment dlake, melanin, postepeno se gubi kao rezultat smanjene produkcije melanocita, ćelije bulbusa dlake.

Kao što sa gubitkom pigmenta, kosa postaje bela, tako ovaj tretman postupno vraća pigment dlaci. Prirodna formula ,Strategy 4 steps gel,bez hemikalija, aktivatora ,kancerogenih supstanci i agresinovg dejstva na dlaci,vrača željeni pigment.Pri svakoj aplikaciji, gel se apsorbuje i akumulira u dlaci, obnjavljajući pigment na sasvim prirodan i diskretan način.

Sa samo jednim tretmanom kosa dobija svetlo smeđu boju, a sa 4-5 tretmana tamno smeđu boju. Broj tretmana, a time i jačina pigmenata, može se kontrolisati u zavisnosti od želje klijenta. Savremena tehnologija omogućava dublju apsorciju gela i njegovu fiksaciju u samom stablu dlake, čime rezultati postaju optimalniji i brži. Kod upornih belih dlaka u slepoočnom predelu, primjenjuje se poseban tretman,kojim se postiže i njihova repigmentacija.

Kosa vraća izgubljenu boju,kvalitet i sjaj.

Nega i održavanje

Nakon tretmana, triholog će vam preporučiti upotrebu specijalnih preparata za održavanje postignutih rezultata i što dugoročniji efekat. Proizvodi za kosu u naše klinike su potpuno prirodni preparati vrhunskog kvaliteta čija je delotvornost priznata od strane najeminentnijih dermatoloških institucija.

U pitanju su organski biljni ekstrakti koji obezbeđuju stvaranje zdravog hidrolipidnog sloja koji neguje i štiti kosu i zdrav epidermis. Takođe, dobićete i posebne preporuke kako da oblikujete frizuru na način koji ne šteti kosi i koži glavi, kao i preporuke o režimu ishrane ukoliko je potrebno.

Pozovite nas i zakažite svoj tretman. Znamo da vam seda kosa predstavlja veliki problem i mi smo spremni da ga rešimo u najkraćem roku a vašu kosu učinimo zdravom i lepom.

Protokol Tretiranja

Trihološka Analiza

Indikovanje odgovarajućeg tretmana..

Individualni Plan Tretmana

Klijentima dajemo individualni plan tretmana koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i profesionalne tretmane koji se vrše u našem centru.

Uspešni Rezultati

Preko redovnih kontrola pratimo individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod