fbpx
TRETMAN PROTIV STARENJA KAPILICIJUMA I KOSE - 101 Hair Clinic - Anti Age Tretman

Pregled Tretmana

Tretman za revitalizaciju i protiv starenja kapilicijuma i kose je neophodan tretman ako se uzme u obzir da u procesu starenja nije pošteđen nijedan organ našeg tela. Osim toga, starenje kože glave i folikula dlake je najitenzivnije i najbrže, čak do 6 puta brže od kože lica.

Savremena aparatura omogućava stimulaciju cirkulacije,u cilju boljeg snabdevanja kože glave kiseonikom i nutrijentima. Najbitnije je to da savremene terapijske metode i postupci osiguravaju bolju sintezu kolagena,koji se ubrzano gubi u procesu starenja. Koža glave je oksigenisana, hidrirana, bogata kolagenom,samim tim elastična i revitalizovana. Folikul dlake je isto tako stimulisan i aktivniji, pa ima poboljšanu funkciju ,produkujući zdravu i čvrstu dlaku.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS