fbpx
Tretman za Masnu Kosu

Pregled Tretmana

Tretman za masnu kosu reguliše funkciju lojnih žlezda, smanjuje stvaranje sebuma i održava kožu glave čistom i zdravom. Zdrava koža je idealna sredina za normalan razvoj dlaka.

Savremenim metodama i aparaturom moguće je dubinsko čišćenje kože glave i pora folikula dlake. Osigurava se otvaranje pora, odstranjivanje nakupljenog sebuma i nečistoća i oslobađanje toksina. Postupno se normalizuje funkcija lojnih žlezda. Prirodni proizvodi svojim biljnim ekstraktima doprinose čistoći kože na prirodan i neagresivan način, radi dobivanja dugoročnih rezultata. Organski proizvodi pomažu u stvaranju zdravog hidrolipidnog sloja koji će štititi i održavati zdrav epidermis.

Stimuliše se cirkulacija kože glave, podstiče se limfna drenaža, čime se i na nivou dermisa detoksikuje i čisti koža glave. Nestaje neugodan miris sebuma koji se razgrađuje.

Osim toga, donose se i potrebni nutritijenti i kiseonik do folikula dlake koji potisnut sakupljenim sebumom ima oslabljenu funkciju. Folikul normalizuje svoju aktivnost i počinje da stvara kvalitetnu dlaku. Dlaka se odmah revitalizuje i vraća svoju čvrstinu.Koža postaje čista i zdrava, a kosa elastična i sjajna.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS