fbpx
VISOKA FREKVENCA

Pregled Tretmana

Šta je visoka frekvenca?

Visoka Frekvenca. Struja sa visokom frekvencom ili Violetova svetlost bila je najpre razvijena od strane poznatog naučnika Nikole Tesle i može se smatrati jednom od najupečatljivijih otkrića nauke za struju.

Pre više decenija, doktori su je koristili za svaki zdravsteni problem. Još 1982 francuski biofizičar D’Arsonval je prezentovao beneficije korišćenja struje sa visokom frekvencom u cilju tretiranja oboljenja kože i mukoznih membrana. 70-tih godina prošlog veka, Evropski saloni lepote otkrili su kozmetičke i regenerativne efekte električne stimulacije, a 80-tih široko su se koristile i u Severnoj Americi.

Danas, FDA (Američki biro za kontrolu hrane i lekova) odobrava upotrebu visoke frekvence kod različitih stanja kože i kapilicijuma, poput smanjenja bora, odstranjivanja akni, odstranjivanja peruti i tretmanima ćelavosti.

Kako visoka frekvenca funkcioniše?

Za struju sa visokom frekvencom može da se kaže da je disperzija električne struje sa ogromnim otporom i energijom i miliona sitnih i bezopasnih čestica koje mogu da se nanesu i na najnežnije i delikatne delove tela bez ikakve štete.

Visoka frekvenca je prijatan, efektivan način za aplikovanje veličanstvene energije struje na ljudskom telu bez boli ili neprijatnosti, a sa neuporedivim efektom stimaulacije cirkulacije i vraćanja zdravlja, mladosti i vitalnosti kože i kapilicijuma kao i smanjenje bola i kongestije.

Koji su benefiti visoke frekvence?

Oksigenativna, nežno oscilirajuća i bezbedna energija električne struje sa visokom frekvencom pokazalo se da:

 • stimuliše cirkulaciju krvi,
 • povećava produkciju kolagena i elastina,
 • eliminiše toksine i bakterije,
 • podstiče limfnu drenažu,
 • eksfolijaciju mrtvih ćelija i
 • poboljšava apsorpciju kozmetičkih proizvoda.

Šta dobijate visokom frekvencom u 101 Hair Clinic?

 • Milioni sitnih čestica se aplikuje na kapilicijumu koje zbog visokog stepena oscilacije ne izazivaju mišićnu kontrakciju, već rade na principu toniziranja kože, što se postiže stimulacijom površinske cirkulacije.
 • Tanke nerve i krvne kapilare nežno masira, tako da krv počinje bolje da cirkuliše i više nutritijenata i kiseonika se donosi do korena dlake.
 • Disperzovane čestice nose čist kiseonik koji ima germicidan efekat i uništava mikroorganizme koji mogu biti prisutni, bakterije, gljivice pa čak i paraziti.
 • Čisti pore dlake preko eksfolijativnog efekta, kontroliše sebacealnu sekreciju i poboljšava apsorpciju stimulativnih proizvoda za rast kose.
 • Molekuli kiseonika produkovani iz aparata sa visokom frekvencom pomažu brzom regenerisanju kože i vraćaju njeno zdravlje.
 • Već sa prvim tretmanom, topli, stimulirajući efekat i osećaj zdravlja ostavlja se na kapilicijumu. A sa posledičnim tretmanima efekti se pojačavaju.
 • Kožu kapilicijuma osećate energizovanom, osveženom, nežnom i mekom na dodir. Folikuli su revitalizovani i stimulisani na produkciju zdravog vlakna.

Protokol Liječenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože glave uz pomoču trihoskopom, savremeni trihološki softver i dugogodišno iskustvo naših specijalista, omogučava postavljanje tačne dijagnoze.

Individualni Plan Terapije

Doktori Vam daju odgovarajuču terapiju za kučnu upotrebu koja se sastoi od 101 Formule i predlaže kliničke tretmane koje se izvode u našoj klinici, adekvatne za vašu formu alopecije.

Uspešni Rezultati

Svaki mesec naši doktori slede vaš napredak preko besplatnih kontrola i pokazuju vam progres u tretmanu preko pre posle fotografije sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
 • ZAKAŽITE PREGLED

  Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

 • POZOVITE NAS