TRETMANI PROTIV OPADANJA KOSE

Multifaktorijalna priroda ćelavosti čini problem sve kompleksnijim, ali i nauka uspeva da uhvati korak sa izazovima koje ima pred sobom. Saglasno savremenim dostignućima u nauci se menjaju i tehnologija i trendovi prema uspešnim i sveobuhvatnim tretmanima za rast kose. Isto tako, danas efikasnost određenog tretmana, radi zaštite pacijenata, procenjuje se prema strogim kriterijumima u specijalizovanim ustanovama. U 101 HAIR CLINIC klinici za probleme sa kosom, svaki tretman koji se primenjuje u terapiji gubitka kose odobren je od strane Američkog biroa za kontrolu lekova (FDA – Food and Drug Administration) i klinički dokazan u svojoj efikasnosti. Sigurno niste prvi koji imaju poteškoća da naprave pravi izbor i da donesu odluku koji tretman je najbolji za vas. Zato, 101 HAIR CLINIC je učinio pokušaj da Vam stavi na raspolaganju tretmane koji su pre svega odobreni od strane najrespektovanijih i najprestižnijih regulatornih zdravstvenih institucija kao Američki biro za kontrolu lekova (FDA – Food and Drug Administration) i Agencija za kontrolu medicinskih i zdravstvenih proizvoda Velike Britanije (MHRA – Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), tretmani koji su naučno i klinički potvrđeni i efikasni, ali su i u saglasnosti sa svetskim trendovima terapije kose.

U zavisnosti od više faktora, najviše od stepena progresa proređivanja, tipa alopecije, stanja kapilicijuma, opšteg zdravstvenog stanja, ali svakako i od Vašeg životnog stila i navika, postoje mnoge hiruške i nehiruške metode i opcije koji mogu biti adekvatne za Vas.TRETMANI ZA NEGU KOSE

Tretmani za negu kose zasnovani su na primeni Leonor Greyl koncentrisanim organskim proizvodima i organskim ekstraktima zajedno sa visokotehnološkom aparaturom poput ultrasoničnog stima (nano molekuli vode koji otvaraju pore kapilicijuma, čiste nataložene masti, hemikalije i nataložene toksine u kapilicijumu i kutikulama vlakna), infuzija kiseonikom (98% čist kiseonik koji se ubrizgava direktno u najdubljim slojevima epidermisa radi oksigenacije i revitalizacije oštećene kose i korena vlakna od različitih spoljašnjiih hemiskih tretiranja i unutrašnjih faktora), kao i aparat za poboljšanje cirkulacije krvi kapilicijuma radi bolje apsorpcije proizvoda koji se nanose na kapilicijumu. Svaki tretman je posebno individualizovan i zavisi od tipa kapilicijuma, stanja na kapilicijumu (masan, suv kapilicijum, perut, psorijaza itd.), kao i strukture vlakna i stanje kose (suva, masna, hemiski tretirana i oštećena, naelektrisana, slaba kosa itd). Rezultati ovih tretmana su vidljivi odmah nakon završetka tretmana. Kosa posle tretmana je sjajna, meka, puna volumena i života.