fbpx

Dr Marija Marjanović je specijalista trihologije. Završila je specijalizaciju na Međunarodnom medicinskom institutu za istraživanje kose u Pekingu. Ovaj institut je najstarija medicinska naucna institucija u svetu. Koja se bavi istraživanjem svih vrsti bolesti i problema kose i kože glave. Triholog, Dr Marija Marjanović je imala čast da u celoj specijalizaciji radi sa Dr Zhao Zhang Guang. Dr Zhao je otac trihologije i osnivač Međunarodnog medicinskog instituta za istraživanje kose u Pekingu. Dr Zhao je dobitnik 10 međunarodnih priznanja i nagrada za svoja istraživanja i 101 Formule čiji je inovator.

Posebno nam je čast da je naša doktorka triholog Marija Marjanović dobila posebno prizananje od samog osnivača Instituta Dr Zhang Guang Zhao za izvanredne rezultate i vlastiti protokol tretiranja telogenog eflujivuma kod žena.
S’ obzirom na taj postignuti uspeh Dr Marija Marjanović je postala naučni saradnik u Međunarodnom Institutu za istraživanje kose u Pekingu.

Postovani, Dr Marija Marjanović je na naše ogromno zadovoljstvo već deo medicinskog tima 101 Hair Clinic u Beogradu. Nadamo se da će naša doktorka pomoći hiljade I hilajde pacijenata u njihovoj borbi sa problemima kose i kože glave.