Microneedling Mezoterapija Kose - Tretman

Pregled Tretmana

Microneedling Mezoterapija je sofisticirana tehnika koja je nadmašila upotrebu klasične mezoterapije, zato što koristi specijalno dizajniran instrument sa mikro iglicama dijametra 1 mm za skoro bezbolno, nehirurško, pomalo neprijatno ,ali sigurno injektiranje potrebnih aktivnih komponenti ispod kapilicijuma direktno do folikula dlaka, gde je najpotrebnije.

Microneedling Mezoterapija Kose

Tretman sa mezoterapijom dopunski deluje na povećanje cirkulacije kapilicijuma i stimulisanje aktivnih folikula dlake. MesoHair, preko mirko-injekcija dijametra 1 mm, obezbeđuje specijalno patentiranu formulu sa bakarnim tripeptidima, jednu od najaktivnijih komponenti, da prodre ispod kapilicijuma duboko do folikula dlake. Aktivni tripeptidi, odobreni od FDA (Američki biro za hranu i lekove-najprestižnije zdravstvene regulatorne institucije u svetu) obnavljaju funkciju folikula da bi ponovo produkovali zdravu, čvrstu i pigmentovanu dlaku. Pored aktivnog tripeptida, formula u sebi sadrži i ekstrakte placente i matične ćelije, što ubraja ovaj tretman u u najefikasnije u borbi protiv gubitka kose.

Patentirana formula sa tripeptidima, aplikovana pomoću mezoterapije, dokazano promoviše rast kose, ali isto tako i ubrzava njen rast. GPIGS peptid deluje aktiviranjem PI-3K/Akt puta , koji prima razne signale u ćeliji i ima važnu ulogu u rastu ćelija. Na taj način, peptid aktivira i stimuliše funkciju keratinocita bulbusa, koji su odgovorni za formiranje i rast nove dlake.

Protokol Lečenja

Trihološka Analiza

Pregled kose i kože skalpa pomoću trihoskopa omogućava postavljanje tačne dijagnoze, ne samo zbog najsavremenijeg trihološkog softvera već i zbog dugogodišnjeg iskustva naših specijalista.

Individualni Plan Terapije

Na osnovu tipa alopecije naši doktori pacijentima daju individualni plan terapije koji objedinjuje 101 formule za kućnu upotrebu i kliničke tretmane koji se vrše u našoj klinici.

Uspešni Rezultati

Preko besplatnih kontrola naši specijalisti prate individualni napredak i putem fotografija se upoređuje progres sve do završetka aktivnog tretmana.

Pozovite Nas

Ili nas kontaktirajte putem e-mail obrasca ispod

101 Hair Clinic

Život nije savršen, ali tvoja kosa može biti.

101 Hair Clinic
  • ZAKAŽITE PREGLED

    Vrhunski triholozi, dermatolozi i plastični hirurzi stoje Vam na raspolaganju.

  • POZOVITE NAS