U nastavku prosledite intervju naše doktorke trihološkinje Marije Marjanović, specijaliste za opadanje kose i bolesti kože glave, za emisiju „150 minuta“ na Prvoj Televiziji, gde je zajedno sa voditeljem Dekijem Pantelićem razgovarala o opadanju kose kod muškaraca i žena.

„Opadanje kose jeste jedan od najčešćih problema, koji se javja i kod muškaraca i kod žena. Nasuprut uverenjima, da kosa može opstati sama po sebi, na našoj glavi. I da je zato potreban samo dobar šampon i regenerator, stvar je daleko kompleksnija. Na kvalitet kose mogu da utiću mnogi faktori. Kao na primer, način ishrane, sam način života, zatim opšte zdravstveno stanje, hidratacija, bavljenje sportom, i mnogi drugi faktori.“ – istiće dr Marija Marijanović.

„Da li stresni faktor može da utiće na opadanje kose, pogotovo kod žena?“

„Stres jeste jedan od najčešćih uzroka koji dovodi do opadanje kose. Postoi tu velika povezanost između filiološkog i emocionalnog stresa. Međutim moramo i znati da, nekoliko stresnih situacija, ili ukoliko kasnimo na poslu, ili ako je gužva u saobraćaju, naravno da ne bih mogli da dovede do opadanje kose.“ kaže Dr Marija.

U nastavku prosledite intervju naše doktorke.

Zahvaljuljemo Prvoj Televiziji i emisiji „150 minuta“ na ukazanom poverenju i podršci.

Iskreno vaša 101 Hair Clinic – Facebook

Poštovani,U nastavku prosledite intervju naše doktorke trihološkinje Marije Marjanović, specijaliste za opadanje kose i bolesti kože glave, za emisiju "150 minuta" na Prvoj Televiziji, gde je zajedno sa voditeljem Dekijem Pantelićem razgovarala o opadanju kose kod muškaraca i žena.Zahvaljuljemo Prvoj Televiziji i emisiji "150 minuta" na ukazanom poverenju i podršci.Iskreno vaša 101 Hair Clinicwww.101hair.rs

Posted by 101hair.rs on Недеља, 26. мај 2019.