101 HAIR CLINIC klinike za lečenje opadanja kose i oboljenja kose. osnovane su daleke 1974 godine. Predstavljaju unikatan spoj najstarije istočne medicine. Koja datira unazad oko 5000 godina. I najsavremenije zapadne visokotehnološke inovativne aparature. Odobrene od strane najprestižnijih I najuglednijih svetskih zdravstvenih institucija – Američki biro za kontrolu lekova (FDA) u borbi protiv svih formi I tipova problema sa kosom.

101 HAIR CLINIC u svom konceptu tretiranja problema kose sa jedne strane koristi 101 Formule za kosu. Kao jedini prirodni, bezbedni, efektivni, 100% biljni proizvodi. Zasnovani na 5000 godina staroj kineskoj medicini. Za koje je klinički I naučno dokazano da zaustavljaju opadanje kose, promovišu rast nove kose I veoma brzo poboljšava strukturu postojeće.

101 HAIR CLINIC u svom konceptu tretiranja problema sa kosom sa druge strane jedinstveno koristi najsavremenije Američke, Evropske I Japanske tehnologije I aparate za koje postoji odobrenje za korišćenje I potvrđena naučna I klinička efikasnost protiv opadanja kose od strane najprestižnijih I najugledijih svetskih zdravstvenih institucija – Američki biro za kontrolu lekova (FDA).

U tom kontekstu se primenjuju nasavremeniji laserski aparati, fotobiostimulativni aparati, a ukoliko je samo proređivanje napredovalo do nivoa atrofije folikula tada se primenjuje jedina moguća terapija – transplatacija kose za dobijanje 100% prirodne kose.

45 godina naučnog iskustva u dijagnostikovanju problema opadanja kose i drugih problema kapilicijuma

45 godina klinički dokazane efikasnosti proizvoda i tretmana za rešavanje problema kose

45 godina posvećenosti preko 70 doktora nauka – naučnika supspecijalista za kosu, preko 30 drugih naučnih saradnika – dermatologa predvođeni brojem jedan dermatologa u svetu

45 godina postojanja sa preko 5.000 Estetsko – Dermatoloških 101 HAIR CLINIC Klinika u više od 60 zemalja širom sveta

45 godina postojanja i osvojenih preko 20 najprestižnijih međunarodnih priznanja i nagrada za efikasnost i inovativnost

Uspešna priča nastavlja da živi…