NEWS 4Britska filmska zvezda Jude Law dosta toga je podneo u svojoj najnovijoj komediji “ Dom Hemingvej “. Glumeći kriminalca morao je da pusti jaku bradu i da se ugoji da bi njegov lik izgledao opasnije. Pored njegovog golog tela, posetioci biskopa će moći da vide i u kakvom je stanju njegova kosa koja je proredjena.

Bez šešira

U većini njegovih pojavljivanja na crvenom tepihu prošle godine, Jude Law je nosio neku vrstu šešira. Tako je uspešno skrivao stanje svoje kose od javnosti.

Medjutim, nakon pristanka da sve otkrije u “ Domu Hemingvej”, izgleda da je Jude opet promenio svoj stav prema kosi. Evo šta je izjavio za New York Times magazine:
“Na neki čudan način mislim da je lakše misliti o tome na taj način da nisam više tako mlad i lep kao nekad. Lepo je sada pričati kako je to bilo biti lep i mlad”.

Promena izgleda i frizure

Jude Law je prvi put privukao pažnju na sebe igrajući glavnu ulogu u filmu ‘The Talented Mr Ripley’, predstavivši sebe kao američkog playboy-a. Njegov dobar izgled osvojio je mnoge devojke i nametnuo mu status “ sex symbol-a”.

Deset godina kasnije, Jude je razvio više robustan izgled ali se njegova prednja linija kose počela povlačiti alarmantnim tempom. Jude Law ima tipične znake muške nasledne ćelavosti, gde se kosa rapidno povlači u predelu zalistaka i stvara se proredjenje na temenom delu.

Da li Jude Law može povratiti svoju kosu?

Uprkos ogromnom gubitku kose, nije sve izgubljeno i Jude Law bi trebalo da pokuša da povrati svoju kosu. Uz stručnu pomoć i korišćenjem personalizovanog plana lečenja, Jude bi mogao usporiti, ili čak i povratiti deo kose koju je gubio zadnju deceniju. Medjutim što duže odlaže lečenje, teže će biti da se povrati kosa.