O Nama

Sa četiri moderne evropske klinike smeštene u Skoplju, Beogradu, Zagrebu i Istanbulu, 101 Hair Clinic je jedan od vodećih centara protiv opadanja kose i za stimulisanje ponovnog rasta kose.

Međunarodno edukovani specijalistički tim trihologa, dermatologa, plastičnih hirurga i medicinskih terapeuta stoji Vam na raspolaganju za efikasno rešavanje Vašeg problema

Digitalna dermatoskopija sa savremenim trihološkim softverom omogućuje postavljanje pravilne i tačne dijagnoze, što je ključno za tretiranje problema sa opadanjem kose

about
about

Tretmani koje koristimo u svojim klinikama odobreni su od strane američke Agencije za hranu i lekove – FDA kao sigurni, najsavremeniji i isključivo efikasni tretmani protiv opadanja kose

Svi proizvodi koje Vam naš medicinski tim preporučuje u terapij su naučno dokazano efikasni i 100% prirodni i bez ikakvih štetnih dejstava po Vaše zdravlje.

Hiljade uspešnih priča naših zadovoljnih pacijenata, potkrepljenih velikom kolekcijom pre-posle fotografija, svedoče o stručnosti naših lekara i uspešnosti naših tretmana i proizvoda u lečenju opadanja kose.

ŠTA JE TO ŠTO NAS ČINI VODEĆOM MEĐUNARODNOM KLINIKOM U LEČENJU OPADANJA KOSE?

101 Hair Clinic su jedine klinike za lečenje opadanja kose, koje svojim pacijentima nude klinički dokazane proizvode i klinički odobrene tretmane. To znači da naši pacijenti dobijaju sve potrebne preparate i tretmane u našoj klinici. Koji preparat je najadekvatniji za Vas, odnosno koji tretman bi Vama naši doktori preporučili, zavisi od dijagnoze koju će ustanoviti naši doktori specijalisti, po izvršenoj triholoskoj analizi Vaše kose i kože glave.

Za svakog našeg pacijenta izrađuje se individualni plan terapije, da bi se garantovali maskimalni efekti u rastu kose. Pored lokalne terapije, koju koristite kod kuće, naši doktori Vam mogu preporučiti i adekvatni klinički tretman, koji se izvodi u našoj klinici u cilju postizanja optimalnih rezultata.

about
about

Naši specijalisti prate Vaš napredak u lečenju iz meseca u mesec, preko besplatnih mesečnih kontrola, da bi obezbedili najbolje moguće rezultate.

Ukoliko se Vaša kosa nalazi u naprednoj fazi opadanja, najbolje moguće rešenje bi bilo transplantacija kose. Transplantaciju kose izvode naši vrhunski plastični hirurzi sa dugogodišnjim iskustvom, akreditovani članovi ISHRS-a – International Society of Hair Restoration Surgery.

Na kraju aktivnog tretmana, naši specijalisti Vama prezentuju postignute rezultate, upoređivanjem Vaših fotografija, od trenutka kada ste započeli terapiju, do Vaše poslednje kontrole.

101hair.rs je jedan od vodećih svetskih web portala za problem opadanje kose. Mi smo posvećeni svakodnevnom ažuriranju informacija, koje se odnose na najnovija istraživanja, studije, inovacije i ostale informacije u vezi sa opadanjem kose, mogućnostima za nove efikasne i efektivne tretmane, uključujući i mogućnosti za pravovremenu prevenciju opadanja kose, preko različitih saveta i stručnih preporuka.