KOJI JE NAJADEKVATNIJI TRETMAN ZA PONOVNI RAST VAŠE KOSE?

KOJI JE NAJADEKVATNIJI TRETMAN ZA PONOVNI RAST VAŠE KOSE?

Difuzno izražen gubitak kose sa preko 100 dlaka dnevno, postepeno istanjivanje kose u određenim linijama, pojava nepravilnih polja bez kose, recesija frontalne linije, su sigurni znaci gubitka kose.  Potreban je adekvatan tretman da bi se zaustavio dalji gubitak kose i stimulisao rast iste.

101 HAIR CLINIC u službi svojih pacijenata, sprovodi nove efikasne metode kako bi se osigurao optimalni rast kose kod svakog tipa opadanja kose.

Microneedling mezoterapija je nova metoda koja koristi automatski uređaj, specijalno dizajniran za precizne i bezbolne mikroubode na koži. Mehanizam ove terapije je stimulacija rasta. Zahvaljujući faktorima rasta koji se oslobađaju pri mikro oštećenju kože, kao i aktivacija matičnih ćelija u korenu vlakna.

Laserska biostimulacija je najbolja neinvazivna metoda. Koja prenosi energiju do korena kose, koji je koristi za poboljšanje svoje funkcije. Laserska svetlost se apsorbuje od strane folikula i obezbeđuje rast i razmnožavanje ćelija u korenu vlakna, održavajući rast vlakna.

101 tonici regulišu DHT. Podstiču cirkulaciju, nose hranljive materije i tako stimulišu funkciju folikula vlakna, sprečavaju opadanje i održavaju zdravlje skalpa. Standardni tretmani sa 101 tonicima su nezamenljivi za uspešne rezultate, a savremene metode daju rezultate na visokom nivou.
Rezultati u rastu kose nastali primenom ovih efikasnih metoda mogu se videti na sledećem linku https://101hair.rs/media-category/rezultati/

Ne gubite vreme i energiju da bi izabrali adekvatan tretman. Obratite se našim lekarima triholozima iz 101 HAIR CLINIC, kako bi Vam na osnovu trihološke dijagnostike i adekvatnog plana terapije vratili izgubljenu kosu.