PREKRIJTE SEDE NA PRIRODAN NAČIN

PREKRIJTE SEDE NA PRIRODAN NAČIN

prekrijte-sede-na-prirodan-nacin

Pojava sede kose je povezana sa prekidanjem funkcije melanocita, ćelija koje stvaraju pigment melanin.
Genetska poruka je inicijalni faktor koji diktira ovim ćelijama da stopiraju svoju aktivnost. Interesantno je što se najčešće ova genetska poruka ne odnosi na sve folikule glave, već na određeni broj, što znači da cela kosa ne beli odjednom. Beljenje kose počinje relativno rano, sredinom 20-tih godina kod muškaraca, a u kasnim 20-tim kod žena. Kod žena farbe za kosu im obezbeđuju ne samo prikrivanje sede kose,već i mogućnost da eksperimentišu sa ogromnom paletom boja. Međutim, farbe za kosu kod muškaraca daju apsolutno neprirodan i neadekvatan izgled kose.


Sa Strategy šamponom u prvoj fazi beljenja kose postiže se fantastičan rezultat. Sa samo jednim pranjem,sede dlake vraćaju svoju prirodnu boju i zadržavaju je 6 nedelja. Posebno je značajno to što se neće promeniti boja normalnih, pigmentisanih dlaka i prirodan izgled vaše kose neće biti kompromitovan.
Nega kose posle toga je normalna, sa normalnim šamponom a rezultati su stabilni nezavisno od frekvence pranja kose. Posle 6 nedelja ponovo se koristi Strategy šampon.